Cégünkről


Bemutatkozás

A Makler kft. 1990-ben alakult szakmájuk iránt elhivatott 3 szakember, azóta ügyvezető igazgató elképzelései és tapasztalatai alapján. Akkoriban nagy volt a kereslet teherautó (főleg IFA) alkatrészekre, így ebben látva meg a piaci lehetőséget, a fő tevékenységünknek is ezt választottuk. A kétezres évek elején azonban azt tapasztaltuk, hogy egyre több „öreg harcost” vonnak ki a forgalomból, ezért új utak keresésébe fogtunk.

Partnereink, munkatársaink, kapcsolataink hatására végül a professzionális szerszámok és műhelyfelszerelések mellett köteleztük el magunkat, ezen az úton haladtunk tovább.

Elsőként a Genius Tools termékeiben találtuk meg azt a szerszámot, mellyel mind minőségben mind a piaci potenciája terén azonosulni tudtunk. Hamarosan ezekre a termékekre itthon és Romániában is kizárólagos importőri jogot szereztünk, melyet azóta is sikeresen őrzünk. A Genius Tools márkanév évről-évre egyre ismertebb és népszerűbb. Ennek a kihívásnak eleget téve folyamatosan bővítjük készleteinket, és szerzünk be újabb és innovatívabb szerszámokat is, már nem csak Genius Tools termékekből.

Alkalmazottaink döntő többsége autószerelésben jártas, sokéves tapasztalattal rendelkező szakember. Így hasznos útmutatással szolgálhatnak a megfelelő szerszám, alkatrész kiválasztásában, a szervízelési problémák megoldásában.

A professzionális szerszámok és műhelyfelszerelések mellett, mely mára húzó ágazatunkká nőtte ki magát, továbbra is tartunk teherautó (IFA W50, HW pótkocsi, korlátozott számban Rába, Liaz és Tátra) alkatrészeket is készleten. Jelen weblapon ezek a termékeink nem kerültek bemutatásra, így aktuális raktárkészletünkről kérjük, érdeklődjön telefonon vagy emailben.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Minőségmenedzsment:

A hatékonyabb működés és magasabb szintű vevő-kiszolgálás érdekében a Makler Kft. 2004-ben bevezette és azóta is alkalmazza az ISO 9001-es minőségirányítási rendszert.

Az ISO 9001:2015 tanúsítvány igazolja, hogy tevékenységünket szabályozott, ellenőrzött körülmények között végezzük, mindvégig vevőink érdekeit, megelégedettségét tartva szem előtt.

Makler Logó

Új logónkkal azt a meggyőződésünket szeretnénk kifejezni, hogy vállalatunk minden láncszeme, minden láncszemének a gondos összekapcsolása elengedhetetlen feltétele a sikeres működésnek. Hiszünk abban, hogy a tulajdonosok, a munkatársak, a partnerek, a vállalaton belüli és kívüli folyamatok köteléke, az általuk létrehozott Egység hajtja előre a szerkezetet, biztosítja a fejlődést. Ez a láncolat, ez az együttműködés nélkülözhetetlen hozzávalója egy olajozottan működő, megújulni kész vállalkozás sikerének.

 
"Embernek lenni pontosan annyit jelent, mint felelősnek lenni. Érezni, hogy a kővel, melyet lehelyez, a világot építi tovább."
- Antoine de Saint-Exupéry